HIEMT PRO
с технология HIFEM

Това е нова ера в процедурите за тяло!

Електромагнитно скулптуриране на тяло е единствената технология в естетичния сектор, която изгаря нежеланите мазнини и същевременно изгражда мускули.

HIFEM технологията предизвика комфортни, безвредни и изключително ползотворни мускулни контракции. Мечтаното тяло е по-близо, без досадните тренировки и постоянни ограничения.

Изгаря мазнините

Изгражда мускулите

Безболезнено

Методът, сравнен с други технологии за оформяне на тяло е предпочитан, защото след стопяване на мастните депа, в кръвта няма наличие на висок холестерол! Не се натоварва отделителната система и черния дроб. Създава високо интензивно магнитно поле и предизвиква 20 000 мускулни съкращения за 30 минути: дори за най – добрите спортисти това е нещо невъзможно!

Процедурата е точно обратното на интензивна тренировка – поне по отношение на участието на клиента в нея – провежда се докато той е легнал. Не са необходими дрехи за фитнес зала, апликаторите преминават през леки дрехи или се слагат директно върху кожата. В течение на 30 минути апарата предизвиква приблизително 20 000 максимални контракции, което е еквивалентно на извършване на 20 000 коремни преси или клекове!

Мускулните движения, причинени от HI-EMT, няма да увредят други стави или части на тялото и могат ефективно да укрепят мускулите на корема или задните части, да увеличат броя и обема на мускулните влакна. Това прави линиите на тялото по-изпъкнали и естетично по-оформени.

Защо HIEMT PRO е правилният избор?

 

За кого е подходяща процедурата?

Вашата количка

Вашата количка е празна :(

Общо
лв.0.00
0