Масаж на лице

За по-здрава кожа

Масажът на лице оказва многофункционално влияние върху състоянието и здравето на кожата. Той действа релаксиращо, стимулира циркулацията на кръвта, подпомага регулацията на мазните зони, подхранва и стяга кожата и намалява появата на фини бръчки.

Козметичният масаж на лицето съхранява младостта и повишава еластичността.

Повишава тонуса

Подмладява кожата

Стяга и подхранва

Макар и често пренебрегван, масажът на лице е изключително важна процедура за общото здраве на кожата на лицето и шията. Необходимо е редовно да се прави класически масаж с почистващи и подхранващи козметични продукти, с които да се постигне блясъка на кожата и да се върне нейното перфектно натурално състояние.

За свежа и сияйна кожа редовното третиране с правилните продукти и с професионален масаж е гарантирано. Това е възможност да премахнеш без усилия следите от умора и да обгрижиш кожата на лицето си с успокояващ и в същото време стягащ масаж. Твоята кожа има нужда от еластичност и тонус.

Масажът помага и за изглаждането на фините бръчки като опъва внимателно кожата на лицето и стяга околоочните и новопоявили се такива. За набавяне на необходимото количество кислород в кожата, тя има нужда от обстойна грижа и масаж за заздравяване и тонизиране. Това се постига със стимулиране на кръвообращението по време на масаж на лицето и води до важните регенеративни и метаболитни процеси. Мускулатурата се затопля, а кожата става по-мека и нежна на момента.

 

Какво още трябва да знаеш за масажа на лице?

 

Подхранването на кожата и масажът на лицето ще се превърнат в твоя най-добър приятел за сияен вид и естествена красота!

 

Заяви онлайн

Вашата количка

Вашата количка е празна :(

Общо
лв.0.00
0