Лазерна епилация с Elysion PRO

Благодарение на най-бързия и безболезнен диоден лазер, можеш да се сбогуваш с нежеланото окосмяване – трайно и ефективно. Дори през лятото!

Процедурите с Elysion Pro водят до успешно премахване на косми и от най-чувствителната кожа. Охлаждащата система на уреда защитава кожата от високи температури и по този начин прави епилацията напълно безболезнена.

Elysion Pro е най-доброто решение за твоето тяло.

Tрайно обезкосмяване

По-гладка и нежна кожа

Подходящ за всеки тип кожа

Най-важното, което трябва да знаеш за
процедурата:

Диодната лазерна епилация премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на клетката без да увреждат кожата. С Elysion Pro не само ще сложиш край на досадното обезкосмяване, но и ще подобриш състоянието на кожата си. Премахват се така наречените „обърнати косъмчета“ и се подобрява състоянието при проблеми с фоликула.

Продължителността на процедурата зависи от размера на обработваната зона. Интимната зона може да отнеме 5 до 10 минути, а за краката са необходими около 30-60 минути.

Броят на процедурите се определя от терапевта след изчерпателен преглед и консултация. Обикновено те варират между 6 и 10 сесии, тъй като можем да премахнем само космите, които се намират в анагенна фаза на растеж. Броят на процедурите зависи от зоната, която се третира, дебелината и цвета на косъма, фототипа на кожата и специфичните нужди на всеки пациент.

Манипулацията е напълно безопасна, безболезнена и толерантна към кожата!

Elysion Pro отстранява нежеланото окосмяване от всички типове кожа – от 1-ви до 6-ти фототип, при това през цялата година! Най-светли кожи са тези, които позволяват голямо количество енергия под формата на импулс да навлезе в кожата. По-тъмните типове кожа са най-силно ограничени при лазерната епилация, но не и с диодната епилация на Elysion Pro, която третира всеки фототип.

Какво да очакваш след процедурите с диодна лазерна епилация:

 

Вашата количка

Вашата количка е празна :(

Общо
лв.0.00
0